24-7 Service - Contacteer ons hier

Over Ons

Meer dan 20 jaar ervaring met hoogspanningscabines en -installaties

E2MS is een vrij jong bedrijf met zeer veel ervaring en expertise in de bedrijfsrangen. Oprichter en industrieel ingenieur Wim Adons zit al meer dan twintig jaar in de sector. Zo werkte hij een tiental jaar als projectleider bij een groot elektrisch installatiebedrijf. Vervolgens richtte hij succesvol een eigen bedrijf op dat zich focuste op het totaalgamma van elektrische installaties. Met E2MS specialiseert hij zich volledig in hoogspanningscabines en –installaties. In 2021 heeft Steve Van den Bosch de fakkel overgenomen en verzekert zo een verdere stabiele groei van E2MS binnen de sector. Met een achtergrond in de industriële automatisatie en een passie voor energie bouwt hij verder op de fundamenten van de oprichter. Als team zorgen we ervoor dat E2MS zijn groei verderzet.

Sterk in de Antwerpse haven

Dankzij de strategische ligging nabij de Antwerpse haven telt E2MS vele klanten onder de Antwerpse havenbedrijven. Ook de Antwerpse haven zelf is klant. Zo installeerde E2MS talrijke hoogspanningscabines en –installaties voor het laten functioneren van sassen, bruggen, pompinstallaties, … in de Antwerpse haven.

E2MS beperkt zich evenwel niet tot projecten in de Antwerpse haven. Klanten uit heel België zijn welkom. Wij werken zowel in onderaanneming voor algemene bouwbedrijven en installatiebedrijven als rechtstreeks voor de eindklant.

Team van 15 ervaren elektrotechnici

De grote kracht van E2MS zit in het uitgebreide team van 15 ervaren elektrotechnici. Elke medewerker heeft zijn eigen vakgebieden en specialiteiten. Op maat van elke opdracht stellen telkens het optimale team samen.

Contacteer ons voor een offerte

Offerte aanvragen

Onze hoogspanningscabines realisaties