24-7 Service - Contacteer ons hier

Over Ons

Meer dan 20 jaar ervaring met hoogspanningscabines en -installaties

E2MS is een vrij jong bedrijf met zeer veel ervaring en expertise in de bedrijfsrangen. Oprichter en industrieel ingenieur Wim Adons zit al meer dan twintig jaar in de sector. Zo werkte hij een tiental jaar als projectleider bij een groot elektrisch installatiebedrijf. Vervolgens richtte hij succesvol een eigen bedrijf op dat zich focuste op het totaalgamma van elektrische installaties. Met E2MS specialiseert hij zich volledig in hoogspanningscabines en –installaties.

Sterk in de Antwerpse haven

Dankzij de strategische ligging nabij de Antwerpse haven telt E2MS vele klanten onder de Antwerpse havenbedrijven. Ook de Antwerpse haven zelf is klant. Zo installeerde E2MS talrijke hoogspanningscabines en –installaties voor het laten functioneren van sassen, bruggen, pompinstallaties, … in de Antwerpse haven.

E2MS beperkt zich evenwel niet tot projecten in de Antwerpse haven. Klanten uit heel België zijn welkom. Wij werken zowel in onderaanneming voor algemene bouwbedrijven en installatiebedrijven als rechtstreeks voor de eindklant.

Team van 15 ervaren elektrotechnici

De grote kracht van E2MS zit in het uitgebreide team van 15 ervaren elektrotechnici. Elke medewerker heeft zijn eigen vakgebieden en specialiteiten. Op maat van elke opdracht stelt Wim Adons telkens het optimale team samen.

Deel van de CKS-groep

Sinds het voorjaar van 2017 maakt E2MS deel uit van de CKS-groep. Deze inbedding in een sterke groep geeft E2MS extra fundamenten om verder te groeien. CKS richt zich bovendien op een totaalgamma aan elektrotechnieken, waaronder algemene elektrische installaties, bordenbouw, automatisering en procestechniek, HVAC, hoogspanning en groene elektriciteitskoppelingen. Dankzij de nauwe samenwerking tussen E2MS en CKS kunnen opdrachtgevers rekenen op een totaalservice.

Contacteer ons voor een offerte

Offerte aanvragen

Onze hoogspanningscabines realisaties