24-7 Service - Contacteer ons hier

Ontwerp hoogspanningscabines

Jouw partner voor advies én ontwerp

Bedrijven met behoefte aan een groot elektrisch vermogen hebben nood aan een hoogspanningscabine. Ook voor kantoorgebouwen, zorginstellingen, grote winkelruimtes, slagers en bakkers is een hoogspanningsinstallatie aangewezen of zelfs noodzakelijk. Met een hoogspanningscabine betaal je lagere distributiekosten, waardoor je deze investering snel terugverdient. De eerste stap naar de perfecte hoogspanningscabine voor jouw situatie, start met deskundig advies en een sterk technisch ontwerp.

Welkom voor alle vragen over hoogspanningscabines

Bezig met een nieuwbouw? Een uitbreiding van je activiteiten aan het plannen? Voldoet je bestaande hoogspanningsinstallatie niet meer aan de wetgeving?

In elke mogelijke situatie kan je op onze expertise beroep doen. Wij beantwoorden elke vraag over hoogspanningscabines en -installaties. Wanneer gewenst komen we langs voor een plaatsbezoek en een technische analyse van de situatie.

Wij denken maximaal met je mee

Vertrouw het technisch ontwerp van je nieuwe hoogspanningscabine toe aan E2MS. Op basis van het gewenste vermogen en een analyse van je bedrijfsactiviteiten gaan onze industriële ingenieurs aan de slag.

Daarbij kijken we ook naar de beoogde bedrijfsgroei voor de komende jaren. Wij denken volledig met je mee.

Wij zorgen in het ontwerp voor de juiste dimensionering van je hoogspanningsinstallatie, zodat je een maximaal rendement haalt uit je investering. Voor elke situatie werken wij de gepaste oplossing uit.

De veiligheidsnormen en de wetgeving voor hoogspanningsinstallaties zijn zeer complex en verschillen situatie per situatie. Wij zorgen ervoor dat het technisch ontwerp van jouw hoogspanningscabine aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Uitstekende contacten met distributienetbeheerder

Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerp en de realisatie van hoogspanningscabines en –installaties bouwden wij uitstekende contacten op met de verschillende netbeheerders.

Dit betekent dat wij je volledig ontzorgen. Wij regelen je volledige dossier bij de netbeheerder.

Dit omvat het indienen, opvolgen en laten goedkeuren van de vergunningsaanvraag, het regelen van de noodzakelijk keuring en een correcte indienstneming.

Dankzij onze uitstekende relaties met de juiste personen binnen de netbeheerders verlopen deze procedures bijzonder vlot.

Jouw project bespreken?

Maak een afspraak

Onze hoogspanningscabines realisaties