24-7 Service - Contacteer ons hier

Verhuur cabines

Tijdelijk (extra) vermogen nodig?

Wij plaatsen voor u uw tijdelijke werf-hoogspanningscabine

E2MS bouwt en verhuurt tijdelijke HS-cabines tot 250 kVA die opgebouwd zijn in volledig elektrisch geïsoleerde 10"-containers (3 x 2,5 meter) en voor 100 % voldoen aan alle opgelegde normen, het AREI, de Synergrid en aanvaard zijn door de netbeheerders. De cabines zijn uitgerust met het nodige HS-schakelmateriaal, een transformator en een ALSB. Eveneens ook voorzien van alle nodige beveiligingen en een condensatorbatterij voor de compensatie van inductieve verbruikers zodat u geen boetes moet betalen door een slechte cos phi. Gezien de beperkte afmetingen, gewicht en de stabiele structuur van een container, zijn ze eenvoudig te vervoeren en op de werf te plaatsen met een kraanvrachtwagen.

Voor de plaatsing van de container zijn er twee opties:

  • Onder de cabine wordt een betonnen caniveau ingegraven. Rond deze caniveau wordt een dunne vloerplaat gegoten waarop de cabine dan geplaatst wordt.
  • De cabine kan ook op een sokkel geplaatst worden zodat de kabels op een eenvoudige manier aangesloten kunnen worden.

Gebruiksmogelijkheden

  • Ombouw of renovatie van een bestaande HS-cabine zonder hinder: wij plaatsen in de buurt een tijdelijke HS-cabine die de oude installatie overneemt tijdens de ombouw.
  • Verzorgen van een bouwwerf van voldoende energie tijdens de opbouw: grote werven kunnen in veel gevallen niet vanuit het laagspanningsnet gevoed worden omdat er niet genoeg laagspanningsvermogen ter beschikking is. Een tijdelijke werkcabine is dan de ideale oplossing.

Ook voor de netbeheerders hebben we een oplossing tot 630 kVA in geval er een eigen distributiepost moet worden omgebouwd. Een eerste cabine daarvoor is reeds geleverd bij Fluvius in het Antwerpse.

In geval de klanten dat nuttig vinden zijn de cabines vanop afstand te monitoren zodat u in geval van problemen, vanop uw smartphone, de toestand van de cabine kan volgen en kan ingrijpen indien dat nodig is.

E2MS biedt een totaalconcept aan

  • Aanvraag van vermogen bij de netbeheerder.
  • Opmaken van het technisch dossier.
  • Afspraken tussen de klanten en de netbeheerders voor de plaatsing en indienstname.
  • Voorzien van de periodieke keuringen en onderhoud.
  • Uit dienst nemen en wegname van de installatie na de verhuurtermijn.

Contacteer ons voor een offerte

Offerte aanvragen

Onze hoogspanningscabines realisaties