24-7 Service - Contacteer ons hier

Onderhoud hoogspanningscabines

Wij houden je hoogspanningscabine in topconditie

Afhankelijk van de specifieke situatie heeft elke hoogspanningscabine nood aan een aangepaste onderhoudsprogramma. E2MS biedt onderhoudscontracten op maat, waarbij wij je hoogspanningscabine of -installatie in optimale conditie houden. Klanten met een onderhoudscontract mogen bij pannes 365 dagen op 365, 24 uur op 24 rekenen op een snelle interventie.

Doorsta probleemloos de jaarlijkse keuring

Wettelijk moet elke hoogspanningscabine jaarlijks een verplichte keuring ondergaan door een onafhankelijke en erkende keuringsorganisatie.

Voorkom eventuele problemen en laat je hoogspanningsinstallatie op frequente basis nakijken en onderhouden. Daarbij controleren we de vitale onderdelen en geven we je hoogspanningsinstallatie een grondige reinigingsbeurt. Zo houden wij je installatie in perfecte conditie en doorsta je probleemloos de keuring.

Onderhoud voor een maximale betrouwbaarheid

Een vakkundig en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van je installatie en garandeert een maximale betrouwbaarheid. Het uitvallen van je hoogspanningsinstallatie brengt de continuïteit van je bedrijfsvoering meteen in gevaar, waardoor preventief onderhoud meer dan aangewezen is.

Jouw project bespreken?

Maak een afspraak

Onze hoogspanningscabines realisaties