24-7 Service - Contacteer ons hier

Nieuwe hoogspanningscabines

Wij bouwen je hoogspanningscabine of -installatie

Nood aan een hoogspanningscabine voor je bedrijfsgebouw, kantoor of winkel? Wil je via windturbines, WKK’s, grote pv-installaties of een biogascentrale elektriciteit plaatsen op het net? Vertrouw deze opdracht toe aan E2MS. Wij specialiseren ons volledig in het ontwerp en de installatie van nieuwe hoogspanningscabines. Zowel inpandige hoogspanningsinstallaties als vrijstaande hoogspanningscabines zijn mogelijk.

Onze totaalservice voor hoogspanningscabines

Je mag rekenen op een totaalservice voor de installatie en inrichting van nieuwe hoogspanningscabines.

Zo beschikken we over een eigen vrachtwagen met kraan om de cellen en transfo’s efficiënt te plaatsen.

Een hoogspanningscabine ontvangt de elektriciteit op hoogspanning en zet deze om naar een bruikbare spanning. Een hoogspanningsinstallatie bestaat in de meeste gevallen uit:

  • Een inkomende HS netkabel
  • Functionele units of schakelmateriaal
  • Een HS transformatorkabel
  • Een transformator
  • Een algemeen laagspanningsbord (ALSB)

Ofwel vertrekken wij van het uitgewerkte lastenboek – waarbij we steeds kijken naar mogelijke verbeteringen –, ofwel werken wij zelf een technisch ontwerp uit.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het plaatsen en inrichten van hoogspanningscabines, mag je rekenen op een verzorgde afwerking volgens de regels van de kunst.

Naast het inrichten van de hoogspanningsinstallatie plaatsen wij ook het ALSB-bord (Algemeen Laag Spannings Bord) én regelen we de vermogensverdeling na de transformatoren.

Jouw project bespreken?

Maak een afspraak

Onze hoogspanningscabines realisaties