24-7 Service - Contacteer ons hier

Laadinfrastructuur

Uw laadinfrastructuur is onze zorg

Ook E2MS maakt uw energietransitie mee mogelijk .

Dankzij onze jarenlange ervaring in de hoogspanningssector , kan E2MS nu ook zorgen voor totaaloplossingen voor uw elektrische laadinfrastructuur.

Of het nu enkele trage AC laadpalen of DC snelladers betreft , we hebben een oplossing hiervoor in portefeuille .

We leveren en plaatsen een complete installatie ingekoppeld in uw bestaande elektriciteitsinstallatie of passen deze aan ,

zodat ook u klaar staat voor de energie van de toekomst .

Welkom voor alle vragen over laadinfrastructuur

Bezig met het plaatsen van laadpalen? Vergroening van je wagenpark aan het plannen? Is er noodzaak aan snellaadpalen?

In elke mogelijke situatie kan je op onze expertise beroep doen. Wij beantwoorden elke vraag over laadinfrastructuur en -installaties. Wanneer gewenst komen we langs voor een plaatsbezoek en een technische analyse van de situatie.

Wij denken maximaal met je mee

Vertrouw het technisch ontwerp van je nieuwe laadinfrastrcutuur toe aan E2MS. Op basis van het gewenste vermogen en een analyse van je bedrijfsactiviteiten gaan onze industriële ingenieurs aan de slag.

Daarbij kijken we ook naar de beoogde bedrijfsgroei voor de komende jaren. Wij denken volledig met je mee.

Wij zorgen in het ontwerp voor de juiste dimensionering van je hoogspanningsinstallatie, zodat je een maximaal rendement haalt uit je investering. Voor elke situatie werken wij de gepaste oplossing uit.

De veiligheidsnormen en de wetgeving voor hoogspanningsinstallaties zijn zeer complex en verschillen situatie per situatie. Wij zorgen ervoor dat het technisch ontwerp van jouw hoogspanningscabine aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Meerdere AC laadpalen of DC snellaadpalen, E2MS heeft de nodige kennis

Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerp en de realisatie van hoogspanningscabines en –installaties behoren we bij de early adoptors inzake het plaatsen van grote vermogen parken voor elektrisch laden.

Voor al uw vragen voor laadpalen komen we graag langs en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. We maken op basis van een uitgebreide analyse een op maat gemaakte offerte op.

Of het gaat over meerdere AC laadpalen of enkele DC snellaadpalen, E2MS helpt u mee in het volledige traject. Door onze partners kunnen we een ruime catalogus laadpalen aanbieden.Jouw project bespreken?

Maak een afspraak

Onze hoogspanningscabines realisaties